+46 31 – 69 96 39

info@isab-gbg.com

Flöjelbergsgatan 12, 431 37 Mölndal

Skicka ett meddelande till oss, men glöm inte att lägga till din kontaktinformation. Vi vill gärna hjälpa ditt företag att nå sina mål!

Genom att klicka "Skicka" samtycker du att vi behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna svara på de frågor du vill ha svar på när du kontaktar oss via vårt kontaktformulär. Vi kommer att behandla dina uppgifter under tiden vi behandlar ditt ärende och därefter radera dem. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med något annat företag eller en tredjepart. Om du har frågor gällande hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@isabgroup.se, så berättar vi mer.

Hög kundnöjdhet är ett viktigt mål för oss!

ISAB:s kundfokus har resulterat i kundmätningar med mycket högt betyg. Vi jobbar långsiktigt med både stora och små fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Vissa av våra stora kunder, som exempelvis Göteborgs stad, Poseidon och Bostadsbolaget, har vi jobbat med sedan starten 1997.

KATJAS GATA

När bostadsbolaget Poseidon skulle rusta upp sina lägenheter på Katjas gata på Hisingen, var ISAB Ventilation med från allra första början. Projektet drogs igång 2009 med Skanska som huvudentreprenör. Det handlade om att bygga om flerbostadshus till moderna lågenergihus – och samtidigt skapa fler lägenheter.

Med bättre isolering, högre lufttäthet, nya fönster och energieffektiv ventilation och belysning, skulle energiförbrukningen minskas till en tredjedel. Målet nåddes när man redan första året sänkte energiåtgången i huset med 70 procent.

ISAB fick mycket beröm av Poseidons projektledare för sin insats i projekt. ISAB beskrevs som framåt, nyfikna och vill testa nya saker, samtidigt som de är en kunnig och seriös entreprenör.

DRAKBLOMMEGATAN

ISAB installerade ett helt nytt ventilationssystem med främsta syfte att sänka radonnivåerna. Det är helt färdigt system med redan inklädda don, som kan installeras i en lägenhet på en enda dag.

Det krävs inga byggåtgärder i lägenheterna, vilket gör det väldigt smidigt. Den stora fördelen är att systemet är självinjusterande och att man kan ställa in luftflödena individuellt i varje lägenhet.

Luftflödet hålls till ett absolut minimum när ingen är i lägenheten – och ökar ju fler människor som finns där samt vid fukt från badrummet och väderomslag.

Flera smarta funktioner hjälper fastighetsägare, förvaltare och servicepersonal att följa anläggningens funktioner i varje lägenhet. Det handlar om temperatur, flöde, lukter och radon.

FREDRIKAS & AMANDAS GÅRD

Många äldre hus har bara frånluft som ventilation. Att då installera tilluft, och dra nya tilluftskanaler, kräver ganska stora investeringar och ombyggnader i byggnaden och i lägenheterna.

På Fredrikas och Amandas gård installerade vi i stället ett nytt frånluftsaggregat med inbyggd värmepump på uppdrag av bostadsbolaget Poseidon. Det betyder att i stället för att skicka ut den uppvärmda inomhusluften i kylan, som man gjorde tidigare, så tar man nu hand om den i det befintliga värmesystemet.

Arbetet gjordes under hösten 2015 i två stora flerfamiljshus med totalt 100 lägenheter. Installationen bidrog till att de kraftigt kunde sänka sin energiförbrukning i huset – och inga ombyggnader krävdes i lägenheterna!

KOENIGSEGG

ISAB installerar inte bara ventilation i bostadshus och på kontor. Ett av de mer udda jobben utfördes på bilfabriken i Ängelholm, som tillverkar den lyxiga sportbilen Koenigsegg.

Ett av uppdragen handlade om att bygga ett rum där de kunde utföra kolfiberslipning. Det var ett annorlunda, men roligt jobb, som inte bara bjöd på utmaningar – utan också var spännande och prestigefullt.

BURGÅRDENS GYMNASIUM

Burgårdens gymnasium är bara en av många offentliga byggnader vars ventilationssystem vi rengör regelbundet. Sedan flera år tillbaka har vi ramavtal med Göteborgs stad lokalförvaltning.

BRF MASTHUGGET

Tillsammans med Sveriges största bostadsrättsförening BRF Masthugget, har vi tagit fram en underhållsplan och utför kontinuerlig rengöring samt underhåll av befintliga fläktar.