+46 31 – 69 96 39

info@isab-gbg.com

Flöjelbergsgatan 12, 431 37 Mölndal

Skicka ett meddelande till oss, men glöm inte att lägga till din kontaktinformation. Vi vill gärna hjälpa ditt företag att nå sina mål!

Genom att klicka "Skicka" samtycker du att vi behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna svara på de frågor du vill ha svar på när du kontaktar oss via vårt kontaktformulär. Vi kommer att behandla dina uppgifter under tiden vi behandlar ditt ärende och därefter radera dem. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med något annat företag eller en tredjepart. Om du har frågor gällande hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@isabgroup.se, så berättar vi mer.

Vi är experter på:

Energi- och miljöoptimerade ventilationsåtgärder under pågående drift – för bästa inomhusklimat.

HISTORIK, MISSION & VISION

1997 startades ISAB för att tillfredsställa marknadens behov av störningsfria installationer. Företaget specialiserade sig tidigt inom rengöring, tätning, desinficering, filmning, serviceåtgärder och injustering. Allt eftersom ISAB:s kundkrets har utökats och kompetensen inom företaget har breddats har ISAB strävat efter att erbjuda ett helkundskoncept.

ISAB har idag växt till en koncern, ISAB Group, som även omfattar affärsområdena rörinfodring och Indoor solutions. 2003 blev ISAB nominerade till Business Region Göteborgs utmärkelse “Årets uppstickare 2003 – tillväxttänkande och satsningar som lyckats” med motiveringen “avancerad teknik, bra referensjobb och sund ekonomi gör dem väl rustade i mötet med nya kvalificerade kunder och marknader”. ISAB har även varit Gasell-företag under åren 2007, 2008 och 2009. År 2008 fick företaget dessutom AAA kreditrating och blev utsedda till ett av årets Superföretag av Veckans Affärer, en utmärkelse som ISAB även fick 2009 och 2010.

ISAB har under senare år utvecklats till en komplett ventilations- och styrpartner med fokus på energibesparing både i Göteborgsregionen och i Skåne. Det pågår ett ständigt arbete med att utveckla ISABs arbetssätt för samarbetsprojekt. Vi samarbetar dessutom med inom ett stort nätverk av leverantörer för att kunna leverera det som efterfrågas av kunden. Den ursprungliga affärsidén som lade grunden till ISAB Ventilations framgång lever kvar än idag hos alla företagen inom ISAB Group: 

Renoveringar av hög kvalitet under pågående drift med minsta påverkan för de boende, samt miljö och ekonomi. 

ISAB Ventilation följer sitt moderbolags mission, som är att bidra till en bättre värld genom att tänka långsiktigt och hållbart genom att sätta miljön främst, värna våra kunder och medarbetare, hålla det vi lovar och vara proffs på det vi gör. 

NÄTVERK
General Icons 1

Andra företag inom koncernen

Inom ISAB Group, som ISAB Ventilation är en del av, ingår också företagen ISAB Rörinfodring och ISAB Solutions.

General Icons 2

Partners

Vi har ett nätverk av hantverkare inom bygg, rör, el och styr, som vi samarbetar med i våra projekt då vi oftast och helst tar totalentreprenader. Några av dem är Skanska, Effektiv Bygg och Rotocon med flera.

General Icons 3

Samhällsengagemang

Genom ISAB Group AB sponsrar vi bland annat fotbollsklubbar, tennisklubbar och handbollsklubbar.

ISO, AFS och OHSAS

ISAB Ventilation Syd och ISAB Ventilation Väst har ledningssystem som uppfyller kraven för ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001 och AFS 2001:1. ISO 9001:2015 fokuserar på kvalitetsledning och ISO 14001:2015 fokuserar på miljöledning. OHSAS 18001 och AFS 2001:1 är standarder för ledningssystem som ska uppfylla krav för systematiskt arbetsmiljöarbete.

POLICYS

För att uppnå våra kvalitetsmål, miljömål och arbetsmiljömål omfattas samtliga medarbetare inom ISAB Ventilation av ett antal policies. Vi har utvecklat en kvalitetspolicy, miljöpolicy, arbetsmiljöpolicy och en trafiksäkerhetspolicy som ni kan ta del av här (se nedan).

ISAB Ventilation Väst
ISAB Ventilation Syd