+46 31 – 69 96 39

info@isab-gbg.com

Flöjelbergsgatan 12, 431 37 Mölndal

Skicka ett meddelande till oss, men glöm inte att lägga till din kontaktinformation. Vi vill gärna hjälpa ditt företag att nå sina mål!

Genom att klicka "Skicka" samtycker du att vi behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna svara på de frågor du vill ha svar på när du kontaktar oss via vårt kontaktformulär. Vi kommer att behandla dina uppgifter under tiden vi behandlar ditt ärende och därefter radera dem. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med något annat företag eller en tredjepart. Om du har frågor gällande hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@isabgroup.se, så berättar vi mer.

Rutinerad och utåtriktad entreprenadchef till expansivt ventilationsföretag i Staffanstorp!

Söker du en ny utmaning? Vill du vara med att utveckla Skånes bästa ventilationsföretag? Vill du vara en del av ett härligt och engagerat team? Sök i så fall tjänsten som entreprenadchef på ISAB Ventilation Syd AB!

Ansök, eller läs mer om tjänsten nedan:

Om ISAB Ventilation SYD

ISAB Ventilation Syd AB är ett ventilationsföretag som utgår från Staffanstorp och erbjuder tjänster inom ventilation, samt styr och el.

Vår framgång bygger på samarbete med våra kunder, och med varandra. Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer och eftersträvar alltid win-win för medarbetare, kunder och partners.

Personalen är vår viktigaste resurs och därför satsar vi mycket på utbildning, arbetsmiljö och personaltrivsel. ISAB Ventilation Syd ska vara en trivsam arbetsplats! Våra kärnvärden som vi arbetar utifrån är::

”Vi jobbar för en bättre värld”

VI är att lita på

Vi jobbar långsiktigt & hållbart

Vi är proffs

Om tjänsten

Vi söker en entreprenadchef med ansvar för entreprenadverksamheten på ISAB Ventilation i Syd AB. Som entreprenadchef på ISAB Ventilation Syd AB ansvarar du för att sälja, planera, samordna, driva, fakturera och följa upp projekt i enlighet med ISAB-modellen. Du ansvarar för projektens resultat, både med avseende på ekonomi och kvalitet.

Som medarbetare på ISAB Ventilation Syd kommer du att utgå från Staffanstorp, och arbeta i Lund och Malmö, med kranskommuner.

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:

 • Kontakta potentiella kunder och presentera företaget och vår kompetens.
 • Vårda och stämma av med befintliga kunder om ev. kommande uppdrag.
 • Kalkylera kostnader för projektet.
 • Lämna in och följa upp offerter.
 • Planering av projekt enligt företagets ledningssystem med hänsyn till projektets typ och kundens önskemål.
 • Samordna bemanning till projekt
 • Samordna inköp av material och tjänster
 • Säkerställa att personalen inom projektet är insatt i vad som skall göras och hur ansvarsfördelningen ser ut
 • Säkerställa att UE inom projektet är insatta i sina arbetsuppgifter.
 • Löpande bevakning och rapportering av status för projekt.
 • Driva runt våra ledande montörer, samt UE och övrig produktionspersonal

Ansök!

Vill du följa med på vår tillväxtresa och jobba tillsammans med oss mot visionen ”att bli marknadsledande i Skåne inom våra kompetensområden”?

Sök rollen som entreprenadchef på ISAB Ventilation Syd!

För frågor om tjänsten och/eller om ISAB Ventilation kan du kontakta Carina Stenqvist (carina.stenqvist@isab-syd.com)

* Genom att klicka "Skicka" samtycker du att vi behandlar dina personuppgifter i rekryteringssyfte. Vi kommer att behandla dina uppgifter under rekryteringsperioden fram till 2019-06-15 och därefter radera dem. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med något annat företag eller en tredjepart. Om du har frågor gällande hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@isabgroup.se, så berättar vi mer.