+46 31 – 69 96 39

info@isab-gbg.com

Flöjelbergsgatan 12, 431 37 Mölndal

Skicka ett meddelande till oss, men glöm inte att lägga till din kontaktinformation. Vi vill gärna hjälpa ditt företag att nå sina mål!

Genom att klicka "Skicka" samtycker du att vi behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna svara på de frågor du vill ha svar på när du kontaktar oss via vårt kontaktformulär. Vi kommer att behandla dina uppgifter under tiden vi behandlar ditt ärende och därefter radera dem. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med något annat företag eller en tredjepart. Om du har frågor gällande hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@isabgroup.se, så berättar vi mer.

Lösningsorienterad serviceelektriker/elinstallatör för regelefterlevnad!

Söker du en ny utmaning? Vill du vara med att utveckla Skånes bästa ventilationsföretag? Vill du vara en del av ett härligt och engagerat team? Sök i så fall tjänsten som elinstallatör med regelansvar på ISAB Ventilation Syd AB!

Ansök, eller läs mer om tjänsten nedan:

Om ISAB Ventilation

ISAB Ventilation är ett modernt och komplett ventilationsföretag från Göteborg, med 20 år inom branschen. Vi är ett entreprenörsdrivet tillväxtföretag som under hösten 2017 expanderade till Staffanstorp där vi ständigt blir fler medarbetare. Vi ägnar oss åt entreprenad, underhåll och rengöring, samt service och support, och har stabila kunder.

Vår framgång bygger på samarbete med våra kunder, och med varandra. Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer och eftersträvar alltid win-win för medarbetare, kunder och partners. Personalen är vår viktigaste resurs och därför satsar vi mycket på utbildning, arbetsmiljö och personaltrivsel. ISAB Ventilation Syd ska vara en trivsam arbetsplats! Du som söker är en elinstallatör med regelansvar, har en god social förmåga och kan identifiera dig med våra kärnvärden:

”Vi jobbar för en bättre värld”

VI är att lita på

Vi jobbar långsiktigt & hållbart

Vi är proffs

Om tjänsten

Vi söker en självgående och engagerad elinstallatör för regelefterlevnad till ISAB Ventilation Syd AB. Som elektriker på ISAB Ventilation Syd AB ställs du inför varierande utmaningar och du arbetar nära våra kunder. Du är en problemlösare och har lätt för att arbeta i team med våra andra medarbetare.

Som medarbetare på ISAB Ventilation Syd kommer du att utgå från Staffanstorp, och arbeta i Lund och Malmö, med kranskommuner. Du kommer att:

  • Arbeta med begränsad lågspänning inom värme, kyla och ventilation. Fastansluta eller koppla loss värme-, kyl- och ventilationssystem till exempel värmepumpar, cirkulationspumpar eller kylaggregat. Inkluderar även installation av ljusarmaturer, strömbrytare och uttag.
  • Arbeta med lågspänning i Bostäder. Elinstallationsarbete på anläggningar eller anläggningsdelar för användning av el som är bostäder, inkl. till bostaden hörande byggnader och bostadsmiljöer.
  • Arbeta med lågspänning i allmänna och offentliga utrymmen. Elinstallationsarbete på anläggningar eller anläggningsdelar för användning av el inom kontor, restauranger, skolor och övriga kommersiella och offentliga lokaler.
  • Arbeta med lågspänning i övriga anläggningar för användning av el. Elinstallationsarbete på anläggningar eller anläggningsdelar för användning av el inom vägbelysning, industrier, lantbruk, utrymmen med förhöjd brandrisk.
  • Styr och regler.
  • Krav inneha auktorisation AL lågspänning.
  • Ansvara och vara företagets elinstallatör för regelefterlevnad mot elsäkerhetsverket.

Arbetsuppgifterna som elektriker på ISAB Ventilation Syd är väldigt varierande vilket kräver en person med hög flexibilitet!

Ansök!

Vill du följa med på vår tillväxtresa och jobba tillsammans med oss mot visionen ”att bli marknadsledande i Skåne inom våra kompetensområden”?Sök rollen som elektriker på ISAB Ventilation Syd!

För frågor om tjänsten och/eller om ISAB Ventilation kan du kontakta Carina Stenqvist (carina.stenqvist@isab-syd.com). Sök tjänsten genom att fylla i formuläret nedan eller genom att skicka CV och personligt brev till karriar@isabgroup.se

* Genom att klicka "Skicka" samtycker du att vi behandlar dina personuppgifter i rekryteringssyfte. Vi kommer att behandla dina uppgifter under rekryteringsperioden fram till 2018-10-30 och därefter radera dem. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med något annat företag eller en tredjepart. Om du har frågor gällande hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@isabgroup.se, så berättar vi mer.