+46 31 – 69 96 39

info@isab-gbg.com

Flöjelbergsgatan 12, 431 37 Mölndal

Skicka ett meddelande till oss, men glöm inte att lägga till din kontaktinformation. Vi vill gärna hjälpa ditt företag att nå sina mål!

Genom att klicka "Skicka" samtycker du att vi behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna svara på de frågor du vill ha svar på när du kontaktar oss via vårt kontaktformulär. Vi kommer att behandla dina uppgifter under tiden vi behandlar ditt ärende och därefter radera dem. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med något annat företag eller en tredjepart. Om du har frågor gällande hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@isabgroup.se, så berättar vi mer.

ISAB Ventilation i Göteborg hälsar fyra nya medarbetare välkomna i företaget!

Jonas började i januari. Han har många års praktisk erfarenhet från ventilation och rensning, samt tätning av skorstenar.

Per-Anders och Lukasz börjar den 1 februari. Per-Anders är mariningenjör i grunden och har de senaste åren arbetat med besiktningar/kontroll av båtar och marina utrustningar. Hos oss ska han arbeta som servicetekniker. Lukasz är montör och har flera års erfarenhet inom ventilationsbranschen.

Jamie är vår fjärde nya medarbetare. Han är ny inom ventilationsbranschen och kommer att börja hos oss i slutet av februari.

Vi hälsar våra nya medarbetare hjärtligt välkomna och hoppas de kommer att trivas hos oss!