+46 31 – 69 96 39

info@isab-gbg.com

Flöjelbergsgatan 12, 431 37 Mölndal

Skicka ett meddelande till oss, men glöm inte att lägga till din kontaktinformation. Vi vill gärna hjälpa ditt företag att nå sina mål!

Genom att klicka "Skicka" samtycker du att vi behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna svara på de frågor du vill ha svar på när du kontaktar oss via vårt kontaktformulär. Vi kommer att behandla dina uppgifter under tiden vi behandlar ditt ärende och därefter radera dem. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med något annat företag eller en tredjepart. Om du har frågor gällande hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@isabgroup.se, så berättar vi mer.

ISAB Group bygger nytt i Mölndal

Företagen inom ISAB Group växer i både Väst- och Sydsverige!

ISAB Group (ISAB Ventilation, ISAB Rörinfodring och ISAB Solutions) i väst har växt ur sina befintliga lokaler på Flöjelbergsgatan 12 i Mölndal. ISAB Group bygger därför en ändamålsenlig fastighet för att alla ISAB-företagen i väst ska få plats under ett och samma tak.

Byggstart

Fastigheten byggs på Alfagatan i Mölndal. I fastighetens närhet ligger bland annat Åbytravet och Pedagogen park. Tommy Byggare har anlitats som entreprenör, och det första spadtaget togs redan i slutet av 2016. Vi räknar med cirka ett års byggtid, vilket innebär att vi borde vara inflyttade runt julen 2017.

Om fastigheten

ISAB Group kommer att äga och dela fastigheten med Kungälvs Rör. En central trappuppgång kommer att dela fastigheten i två. Kungälvs Rör kommer att disponera den ena halvan, och ISAB-företagen kommer att disponera den andra halvan. Huvudingången kommer att delas av företagen. Fastigheten får ett markplan, ett kontorsplan och ett konferens-/relaxplan.

Markplan

Fastighetens markplan kommer att bestå av verkstäder/mellanlager och omklädningsrum. ISAB-företagen kommer att dela markplanet i den del av fastigheten som tillhör ISAB Group.

Kontorsplan

Trappan i det centrala trapphuset, eller en trappa från verkstaden/mellanlagret, leder upp till kontorsplanet. På kontorsplanet kommer det att finnas kontorsplatser, pentry/matplats, konferensrum och ett mindre kontorslandskap.

Konferens-/relaxplan

En trappa i det centrala trapphuset på kontorsplan leder till den översta våningen, som delas av ISAB Group och Kungälvs Rör. På den översta våningen kommer det att finnas ett stort konferensrum med en pentrydel, två terrasser, samt en relax-avdelning.

Bilderna nedan visar hur långt byggandet av fastigheten har kommit.

Fastighetens entré till den centrala trappuppgången.

 

ISAB Groups halva. Här syns en del av markplanet och kontorsplanet.

 

Fastigheten sedd från baksidan. Det vi ser är Kungälvs Rörs del.