+46 31 – 69 96 39

info@isab-gbg.com

Flöjelbergsgatan 12, 431 37 Mölndal

Skicka ett meddelande till oss, men glöm inte att lägga till din kontaktinformation. Vi vill gärna hjälpa ditt företag att nå sina mål!

Genom att klicka "Skicka" samtycker du att vi behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna svara på de frågor du vill ha svar på när du kontaktar oss via vårt kontaktformulär. Vi kommer att behandla dina uppgifter under tiden vi behandlar ditt ärende och därefter radera dem. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med något annat företag eller en tredjepart. Om du har frågor gällande hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@isabgroup.se, så berättar vi mer.

God fortsättning!

ISAB Ventilation vill passa på att önska en god fortsättning!

Vi ser tillbaka mot ett mycket händelserikt och intressant år, och blickar nu framåt mot 2017.

Julen är ett bra tillfälle att tänka lite extra på de som flyr på grund av oroligheter runt om i världen.

ISAB Ventilation har valt att ge en gåva till UNHCR, som hjälper människor på flykt från krig och oroligheter runt om i världen.

En gåva hjälper UNHCR att kunna fortsätta ge flyktingar skydd, mat, rent vatten och andra viktiga förnödenheter för att möta de akuta behoven hos människor som flyr från förföljelse och våld.

Följ länken nedan om ni vill veta mer om hur man kan bidra till UNHCR:s mycket viktiga arbete med att hjälpa tusentals familjer som tvingas lämna sina hem.

https://sverigeforunhcr.se/