+46 31 – 69 96 39

info@isab-gbg.com

Flöjelbergsgatan 12, 431 37 Mölndal

Skicka ett meddelande till oss, men glöm inte att lägga till din kontaktinformation. Vi vill gärna hjälpa ditt företag att nå sina mål!

Genom att klicka "Skicka" samtycker du att vi behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna svara på de frågor du vill ha svar på när du kontaktar oss via vårt kontaktformulär. Vi kommer att behandla dina uppgifter under tiden vi behandlar ditt ärende och därefter radera dem. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med något annat företag eller en tredjepart. Om du har frågor gällande hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@isabgroup.se, så berättar vi mer.

Beachvolleyboll

I fredags ledsnade vi på det tråkiga februarivädret och drog därför på oss shorts och T-shirt för att spela beachvolleyboll på Beach Center i Kviberg.

Beach Center i Kviberg är världens största beachvolleyhall (Beach Center, 2017). Även på vintern kan man spela beachvolleyboll i sanden med shorts och T-shirt – som på stranden på sommaren!

Efter att ha spelat en timme hade man glömt bort att det var kallt och regnigt ute. Beachvolleybollen gav ett skönt break och vi hann spela många roliga matcher under de två timmarna som vi hyrde banorna.

Här följer några bilder från eftermiddagen/kvällen: